Vintern känns väldigt kall och väldigt lång. I november så saknade jag snön, det var mörkt och skitigt. När snön äntligen hittade hit så blev den så mycket och kylan blev lite väl för min smak. Känner mig ologiskt gnällig.. smiley

Det har äntligen blivit mars månad och morgonen startade med -8,9 grader på termometern och snön gnistrar vackert, men jag vill ha vår, så det är bara hoppas att det vänder snart.

Ponnyerna hålls igång och verkar vara friska och hela. Johanna tränar dom till största del helt själv sen i början på februari och det går bra. Härligt med grannar med stora hästar som bjuder på bra förutsättningar!

Hundarna har lite tråkigt, försöker hinna med promenader, men vissa dagar är det tajt. När det gäller träningen så är målet bara att Blixten ska lära sig kontaktfält enligt den gamla 2+2 varianten eftersom det är den som jag kan. RC har jag inte lust att lära mig så det får vara. Vi har börjat lite med ”låd-träning” inne inför kontaktfälten.

Planen är att hundarna ska vara i form till U-SM i Gävle senare i år. Men vi väntar med agilityn till utesäsongen börjar. Alla hinder står fint övertäckta i en ”hög” på agilitybanan och väntar på vår!

Snart är ponnytravsäsongen igång och går allt enligt plan så blir det start i Bollnäs 24 mars och på Gävle 29 mars (V75 samma dag).

Ska bli spännande att se om vinterns träning har varit rätt.