Johanna har haft en fantastisk säsong.
Balad har startat sparsamt men ändå sänkt sitt rekord med ca 7 sekunder, han har även startat i monté två gånger, första gången riktigt bra, andra gången så skyggade han två gånger och tappade placeringar. Men framstegen är stora!

Fina Fridolf kom till oss 26 maj, Johanna provade honom i ett lopp på Visby när vi hämtade honom och vann debuten. Sen dess har det blivit två segrar till och många andraplatser. Ett par monté starter och rekordsänkning både i sulky och monté med ca 5 sekunder, inte illa för en 12-årig ponny!

Mickis hade en strulig start på säsongen med trasslade hovar, vi provade olika sulor och skor. Men mitt i dubbeltravet på Romme var vi hemma på vilodagen och träffade både tandläkare (utan lugnande) och hovslagare sen har det fungerat fin-fint. Redan andra dagen på dubbel travet blev det seger. Sammanfattar säsongen med 5 segrar i sulky och en i monté. Rekordsänkning med ca 5 sekunder.

Alma kom till oss 10 september, hon är ett russ som ägs av stuteri Isilon utanför Bollnäs. Född 2010, ostartad. Efter en dryg månad så fick hon kvala på Gävle med Thelma Eld i sulkyn (Johanna är bara 12 år) och det gick galant, 2:35 gick det. Hon behövde gå under 2:55 för kval.
Vi tränar vidare och hoppas att Alma ska fungera i monté kommande säsong.