Lördagen ägnades åt agility i Flen, alla klasser. Så vi hade fyra hundar till start (de börjar bli ett dyrt nöje det här…)

Johanna och Flinga inledde dagen med ett fint felfritt lopp som räckte till en 5:e plats i agilityklass 2. I hoppklass sprang Flinga in i fel ingång i en ”makaron-tunnel”… resten riktigt fint och snabb slalom för att vara Flinga!

Tuffie gjorde ett riktigt fint agilitylopp med två rivningar. Men väldigt lugnt koncentrerat och behagligt!
Hoppklassen höll hon i hopp i ca 15 hinder, sen hamnade vi både här och där, slutade på 10 eller 15 fel, rivningar. Men det går framåt och hon är duktig!

Johanna tävlade Multi i tre lopp, han var väldigt intresserad av löptikar som vanligt, nosen var mest i marken, fast han sprang… Blev disk i alla lopp, men det känns som det är lika bra att han får vara med och tävla så ska han nog bli bättre snart! Få hinder fel, mest koncentrationsproblem.

Hugo fick gå två hoppklasser och en agilityklass, onödigt fel i första hoppklassen, men det gjorde inget då det var många felfria. I agilityklassen så missförstod vi varann och Hugo hoppade ett hinder tillbaka, väldigt onödigt… Men i sista loppet så vaknade vi äntligen och satte ett felfritt lopp som räckte till en tredje plats och vår andra SM-pinne i hoppklass.

Med lite flyt kommer vi att lyckas kvala individuellt till SM 2015 också, men det saknas fortfarande 2 SM-pinnar i hoppklass.

Men det roligaste denna dag var att vi fick besöka av mamma & pappas gamla vänner Sixten och Hilda som åkte från Strängnäs till Flen för att träffa oss och titta på när vi tävlade! Riktigt kul att ses, det var länge sen! smiley