På tävling i Timrå i lördags så gick det fint för både mig och Johanna!

Flinga kom 2:a i agilityklass 1 small och Tuff kom 2:a i agilityklass 1 large.
Så Johanna och Flinga tog sin 3:e pinne (tillsammans) och Tuff och jag tog 3:e pinnen. Så om vi vill så kan vi flytta upp båda till agilityklass 2, Johanna är väldigt sugen på att tävla klass 2 med Flinga, fast det går lite sakta…

Tuffie vill jag nog flytta upp ganska snart, för att jag behöver få mera med mig hem efter tävlingarn som jag ”tvingas” träna. Eftersom jag kan vara lite trög med tränandet…

Vi får se hur det blir!

Hoppklassen så fick Tuffie rivningar i båda loppen, men underlaget var lite svårt, lite hal matta på betonggolv, inte riktigt bra. Troligen var hon trött i kroppen på söndagen när det var hoppklass.

Flinga gick riktigt bra i alla fyra loppen, felfritt och fint, men det räckte inte till någon mer placering.

Andra agiltyklassen på lördagen fick Johanna köra Tuffie och dom missade ett hinder och hann inte tillbaka riktigt innan Tuffie hade tagit ett hinder till, så det blev disk, men riktigt fint!

Men det var riktigt kul att vi fick lika priser i agilityklassen på lördagen – Johanna var väldigt stolt och glad!

Multi och Hugo var också med till Timrå, på lördagen efter tävlingarna så fick dom vara med och träna lite, alla fyra hundarna fick träna. Sven hade en rolig liten hoppkombination som vi satte upp, den körde Johanna även med Multi som var jätte duktig och tyckte det här med blindbyten var häftigt!
Duktiga vovvar, men det finns mycket att träna!