Här har det varit glest mellan inläggen, men julen blev en lugn tillställning med lite för mycket julklappar till barnen! oj så det kan bli!

Tobbe jobbade nätter hela julhelgen, så det blev lite tråkigt, men tråkigast hade han nog själv.

Barnen och jag firade julen med syrran och hennes barn, god mat och lite julstämning. Det pusslades och byggdes lego mm. De blev en lugn jul hemma, vilket passade bra!

Johanna och jag deltog i Knivsta hundsportcenters vintercup den 28 december och Hugo gick fint och kvalade enkelt till finalen i februari.
Flinga var lite förvirrad och kom runt lite sakta i ett lopp. Tuffie som var där för att träna tävling, gjorde mycket bra och fick springa sista loppet – hoppklass med Johanna, dom fick en rivning och sen vägran när det rivna hindret skulle tas en gång till. Men annars riktigt fint!

//www.youtube.com/embed/5O1U3sbHhEU

Nyårshelgen firades hemma i lugn och ro, Ida och Rex hör inte så mycket skott längre. Hugo, Tuffie och Multi blir uppvarvade och tycker att det är skithäftigt och ska ut och kolla (glöm det!) Flinga blir jätte rädd och vill helst sitta innanför husses eller mattes tröja! Tur att hon är liten!