Johanna och jag åkte till Åland för att tävla agility. Vi fick sällskap av Carro och Johan Mähler, kul att åka med lite andra ibland – det var jätte trevligt!

Speciellt eftersom Johan och Gimli fixade Finska agilitychampionatet! Grattis!!

För egen del gick det ganska bra, Hugo gick felfritt i första dagens tre lopp, men ett blev ändå diskat, då han missförstått mig och hoppat över ringbandet och hoppat tillbaka och fortsatt, andra regler än i Sverige. Söndagens lopp blev det fel på balansuppfarten och slalom. Som det kan bli!

Tuffie gjorde jättefina kontaktfält i de tre loppen med balanshinder, för övrigt var det mycket vi måste lära oss, klass 1 i finland är svårare än i Sverige, alla klasser är svårare och mycket roligare!! Fick en 3:e plats på 10 fel tror jag det var. Men mycket utvecklande och bra med dessa starter!

Flinga gillar att tävla inne och var duktig, Johanna och Flinga vann en klass och kom tvåa i en. Var inte så mycket starter, men ändå, man ska ta sig runt och det gjorde dom! Glada och nöjda var vi!!

//www.youtube.com/embed/jA74PYOczbM
Det är så otroligt trevlig tävlingar på Åland, så jag rekommenderar verkligen alla att åka dit!