Vad blev det av 2013 egentligen?

Hugos agilitylag gick väldigt bra detta år – med silver i lag på SM – vilket nog kan ses som årets höjdpunkt för oss!

Individuellt på SM så gick det lite sämre än tidigare två starter – ”bara” en 8:e plats!

Johanna började tävla agility på riktigt med Flinga vid sommarens nordligaste tävling på Malmens BK. Sen rullade det på med tävlingar.

Tuffie blev ”agilitymyndig” i augusti och har fått göra några starter under hösten, men det finns väldigt mycket kvar att träna, fokus har legat på slalom och kontaktfält och den biten ser bra ut så här långt. men hon är lilten och tuff, hopphindren känns höga och tekniken är inte självklar. Farten är det inget fel på!

Flinga började ju året med valpar, 3 februari fick hon fyra små busar. Så sent som i maj bestämde sig husse för att han skulle ha en, så när jag var i skåne och tävlade med Hugo så åkte Tobbe och barnen norrut och hämtade Multi – en störtskön liten spetskille med fart!

Johanna och Hugo kvalade till Doggys ungdomscup i Göteborg, på sin första riktiga tävling! Men i finalen så blev det diskning i andra loppet tyvärr, men sån är agilityn, allt kan hända!

Johanna tävlade KM på sin hemmaklubb – Gävle HU, det blev vinst med Hugo och två med Ida (för dagen ”avdammad”)! Flinga blev det disk med.

Något DM fick vi inte tävla för Älvkarleby HS LKK, så det fick vara, Johanna hade kunnat tävla alla hundarna för Gävle HU, men det avstod jag.

Tuffie gjorde anlagsprov i Viltspår och det blev godkänt utan problem!