Dags för utställning med Mulit – den här gången var det stor utställning, internationell.

Multi som fick fin kritik i Högbo i valpklassen, när jag ställde båda spetsarna hade jag även anmält till Sveriges största utställning. Multi var fin men tyvärr på gång att börja fälla och efter att jag tagit bort lite tovor i byxorna så var han inte lika fluffig där som han brukar. Men han var fin.

Eftersom jag är total amatör när det gäller utställning och Multi gärna följer den som har bästa godiset så hade jag fått tag på en proffshandler. Daniel som är mittelfan på högsta nivå. Han tog Multi och klippte lite på tassarna, fluffade pälsen och visade honom såå profsigt. Multi – han följde som sagt med den som hade bästa godiset – så Daniel dög utmärkt och jag tror nog att Multi var mycket nöjd med att visa upp sig i ringen!

Jag som alltid sätt de här med utställning som lite fånigt – eftersom jag i grunden inte gillar tanken med den utseende fixeringen utan tycker det är vikltigare vad som finns på insidan. Men när jag såg ett sånt proffs som Daniel ta hunden och visa den då får jag faktiskt erkänna att de är en konst de här med att visa hund. Total focus och koll på läget – så helt enkelt gör jag mig bäst bredvid ringen! smiley

Fina Multi som är 10 månader (ung i sin klass) fick åter igen betyget Excellent och 3:e plats. smiley

Får se om det blir nån mera utställning till våren, lite beroende på om Daniel har tid att ställa honom… smiley

En sväng på mässan blev det också, Johanna hittade fina princess skålar till Flinga – så klart ska princessan luddentuss ha fina skålar!

Vi köpte lite tuggisar och en stor mjukis ”kanin” till Hugo och Tuffie!
Här på bilden är den upp-å-ner, men den har två stora öron och två ögon!
Tuffie gillar den!!