Flinga fyllde 4 år den 25 november – barnen tyckte det här var en viktig dag…
Flinga själv brydde sig inte så mycket om det!

Tobbe firades 27 november med ”tårta” – dvs. farmor kom med en fin nybakad sockerkaka och ett paket vaniljvisp. I våran frys hämtades det upp hallon och så kunde alla göra sin egen hallontårta! Väldigt gott! smiley

Tobbe fick ett par presenter som han inte behövde smiley, Victor och jag hade varit på Brynässhoppen och köpt lite profilprodukter, en flagga, en mobilskal och en ”istället för skattemärke” lapp med Brynäsloggan! smiley

Jag har också haft födelsedag, men den hann vi knappt med att fira, jag prioriterade agilityträning på förmiddagen och Johanna var bjuden på kalas den eftermiddagen, så det blev en mycket snabb lunch och sen kalaset och lite glass-fika på kvällen.

Presenterna var bland annat en ny tekanna och en hallmöbel från Jysk som jag ville ha efter som vi renoverat hallen.