Veckorna rullar på i ett fasligt tempo.
På jobbet är det fullt upp, har fyra olika ”uppdrag”, min ordinarie tjänst på Slutförvarsenheten som administratör är de jag gör minst nu mera. Där granskar jag fakturor och går på några viktiga möten.
Jag fixar med kartor till Översiktsplanen vilket tar en hel del tid. Sen jobbar jag som Lean-projektledare också. Har precis avslutat ett projekt på kultur och fritid som har varit väldigt kul och lärorikt. I augusti startade jag ett projekt på tekniska kontoret, renhållningen tillsammans med en kollega som kör ett projekt på VA-verket. Väldigt roligt när man ser att det blir förbättringar både för personalen och arbetsgivaren
Den fjärde stora uppgiften är sekreterare i fackföreningen Vision, vilket innebär att jag har lite fackligtid för diverse uppdrag. Så det är fullt ös på jobbet!

Hemma så suckar hundarna när dom ser mig, tråkigare kan man nog inte vara… smileyTyvärr har jag inte hunnit med hundarna som jag skulle vilja och dessutom är ju flocken ganska stor nu, sex hundar med samma rastningskrav men olika krav på underhållning!

Syster med två barn som bott hos oss sedan i slutet på augusti har fått egen lägenhet nu och flyttat, så alla är glada och nöjda igen!

Varje onsdag åker vi till Gävle på kvällen, jag får smita tidigt från jobbet för att hinna med till Johannas ponnytrav som är 17-19, men oftast med lite fördröjning.
Brukar passa på att handla och gå en prommis med hundarna med en vän i Gävle, mycket trevligt och väl utnyttjad tid!

Men det bara swichar till så är det snart jul!