.. går med en väldig fart!

Helt plöstligt är oktober slut smiley
25 oktober gick Multi och jag på valp/unghundskurs för Malin Elfström som jag hade fixat i Knivsta hundsportcenter. En mycket bra och inspirerande kursdag. 15 deltagare som lyssnade, antecknade och provade saker med sina hundar.
Jag har ju gått kurs för Malin ett antal gånger tidigare, men lär mig alltid något nytt, så även denna gång.
De finns mycket att träna med hundarna, Multi kan i princip inget, Tuffie har många delar kvar i sin grundträning och Hugo ska underhållstränas på ett konsekvent och bra sätt. Flinga har jag lämnat till Johanna… smiley

Höstlovet var nog inte barnens roligast hittills kanske, men det är svårt att trolla med ledigheter och aktiviteter hur som helst. Tobbe jobbade tre dagar så barnen fick en dag hos farmor, en dag delvis hemma då Victor och jag åkte till Gävle för shopping och Hugos träning i vattentrasken och sen blev nog torsdagen veckans höjdpunkt med Ålandsresa och Mariebad. De var jag och barnen, syrran och hennes två barn som åkte på den turen. Känns som att alla var nöjda och glada!