Första helgen i november är det tradition att åka till Rättvik och tävla agility!

Så Hugo skulle tävla tre lopp på lördagen och fyra på söndagen. Multi fick också åka med eftersom han just nu inte var så omtyckt hemma eftersom han var lite för intresserad av Tuffie som höglöpte och Multi hade lite svårt att acceptera att han inte fick umgås med henne då.

Vi bodde på hotell med Anja och Linus & Seus, det gick bra, hundarna skötte sig fint och Multi var väldigt duktig vid sin första hotellvistelse.

Tävlandet på lördagen gick lite sådär, Hugo var duktig men jag hade stor brister, ”ringrostig” är ett passande ord, men i tredje loppet så blev det bättre men då rev Hugo ett hinder. Men startfälten var bra och banorna aningen lätta, så även om jag skött mig bra så hade det inte räckt ända till SM-pinne i någon klass.

Söndagens tävlande gick bättre, Hugo kändes inget sliten och jag hade kommit på hur man egentligen kör agility så vi fixade alla fyra loppen felfritt. smiley
Men inte heller denna dag räckte tiderna till några bra placeringar, tyvärr ingen SM-pinne i agilityklass nu heller… men lyckas vi inte med den sista så är det bara att konstatera att vi inte är tillräckligt bra längre.

Laget fixade en klass med 10 fel och en klass med 0 fel, i den senare slutade vi 3:a.
Så vi fick med oss nåt godkänt hem i varje fall!