Efter att ha ägnat mycket (all) ledig tid – som typ knappt finns om man jobbar heltid dagtid, till att fixa hemma med omorganisering av prylar, städning mm så har jag äntligen börjat få lite struktur på hundtränandet igen.

Jag har ju prioriterat Johannas träning/tävling och kennelmästerskapet, men för övrigt inte hundarnas dagliga träning som jag brukar försöka göra.

Men nu är jag (tror jag) på gång igen, Hugo har varit på koll och vattentrask – de resulterade i en del ”göra-hemma-övningar” för att stärka ryggen lite.
Ida bör strecha insidan lår – precis som vanligt.
Tuffie blev av med stygnen i tassen och hade inte musklat sig fel på grund av bandage/toffla. Så det kändes bra!

Så målet är att träna på pilatesboll – helst alla, alla mår bra av det. Tuff behöver träna avlämningar av dummies och agility generellt.

Multi behöver komma igång med allt, så vi har börjat med lite klicker lek och trampa lite på ett lock bara för att börja lite.

Johanna och jag hann med ett pass agility på söndagen med Tuff och Flinga.

Blindbyten får ju fart på lilla Flinga, så Johanna la in blindbyten och tänkte helt själv ut hur hon skulle göra, helt enligt de Sofie lärt henne, det ver riktigt kul att se att hon själv kunde klura ut hur hon vill göra byten och Flinga hade riktigt kul!!

Tuffie jobbar mycket med grunder fortfarande, men hoppar bara bättre och bättre! Kontaktfälten är riktigt fina, men allt går att göra bättre!