Förra veckan var de dags för nya fönster till källaren, så de blev en tur upp till Tina & Niklas utanför Bollnäs. Där jag hade beställt fyra fönster som skulle passa huset bra.

Niklas och hans bror är snickare som gör fönster och dörrar. Så där kan man få fina grejer. Fast dom fönster som jag valde var en billigare modell som han hade beställt hem. Men det är så imponerande att se vilka grejer dessa fin-snickare kan göra! Gott luktar de om träet inne i verkstan, lite annat än bilverkstan/garaget hemma.

Vi håller på att förbereda inför vintern hemma och poolen är nedmonterad. Husbilen är tvättad, städad och inställd i carporten för vintern. Eventuellt så kommer den ut igen för en tur till i höst, men det är inte klart ännu.

Tomatplantorna som har bott ute hela sommaren har fått flytta in i ett ljust fönster i hopp om att dom ska mogna. Nu är det bara några stora gula pumor kvar ute.

Växthuset hoppas jag kan vänta till nästa helg.

De finns att göra om man bor i hus på landet och har lite många grejer att fixa med!