Lördag eftermiddag, tre lopp, två agility och ett hopp.

Första agilityklassen var det a-hinder två gånger, Hugo fixade det felfritt, fast de tar tid med balanshinder, Hugo ser inte riktigt vitsen med att anstränga sig på a-hindret… men den här gången gick det bra, men sakta… de räckte till en SM-pinne!

Andra agilityklassen så blev det fel på A-hinder och en missad slalomingång, de är sällan men det händer.

Hoppklassen gick riktigt bra, fast det slutade med disk… Det var en springsträcka bortåt – som jag hann med – tjoho!! Sen var det en springsträcka tillbaka, där vi skulle svängt, men jag missade det och skickade Hugo i fel tunnel… klantigt, hade troligen räckt långt annars. Var nog helgens roligaste banan egentligen!

Söndag eftermiddag, tre lopp, två hopp och ett agilitylopp.

Först hoppklass, där vi tog oss runt på en kort bana, där det var trångt, så Hugo kunde inte alls få nytta av sin storlek eller förmåga att svänga tajt, så tiden räckte till en 9:e plats på felfritt lopp, de var 8 pinnar…

Andra hoppklassen så ropade jag på Hugo efter långhoppet för han skulle svänga en lång 180 graders sväng tillbaka mot tunnel, men han valde att ta ett extra hinder istället – så då var det slut på de loppet…

Agilityklassen avslutade dagen, det var en trång, knixig bana, mycket svänga hit och svänga dit. Hugo fixade det bra, men inte så fort. Men vi kom 7:a och fick klassens sista SM-pinne! 🙂

Nöjd och glad med två SM-pinnar till!

Nu är vi halvvägs till SM med två pinnar i varje! smiley