Stolliga som vi är, så hade vi bestämt att tävla lag och individuellt i Skåne andra helgen i maj.

Enkel väg för mig är ca 75 mil…

Så för att göra det hela lite mer spännande så tog vi en sväng runt Ullared, ”när vi ändå var ute och åkte”!

Så vi åkte redan på onsdagskvällen efter jobbet ner till Ullared, Anja som är van att arbeta på natten körde så gott som hela vägen! Sen sov vi några timmar på en parkering och fortsatte sen till Ge kås parkering och var på plats i varuhuset strax efter 8, ingen kö!!

Tre timmars shopping och en hel del slantar senare så hade vi gjort Ge kås, vovvarna som snällt väntat i husbilen fick en promenad i regnet, en promenad som slutade med tre blöta glada hundar som fått bada i skön vid parkeringen, så nöjda!!

Resan gick sen vidare mot Skåne och Sjöbo, där vi hade bokat plats på en liten camping ett par kilometer från tävlingsplatsen.

Vi tävlade fredag-söndag, två lagklasser och två individuella klasser per dag.
Hugo och jag var inte riktigt överens i alla lopp, men i de stora hela så lyckades vi bättre än helgen innan!

En SM-pinne i hoppklass lyckades vi få med oss från den här helgen också, så det känns bra, förra året var de hoppklasserna som var största problemet med farten.

Laget gjorde de grymt bra!! Alla har höjt sig minst ett steg från förra säsongen, Ulf har bytt från Izi till Mini, de var inget dåligt byte, Izi är säkrare, men Mini är snabbare!

Laget lyckades med 4-sm-pinnar på 6 starter och avslutade helgen med en vinst!

Vi lämnade Sjöbo ca 18.30 och Anja körde även denna gång nästan hela sträckan hem och jag var hemma 04.30 på måndagsmorgonen, snacka om trött…

Men såå taggad att tävla igen!!