Agilityåret har inletts på sämsta möjliga sätt, ett antal diskningar på Kistamässan, disk och trög lopp på vintercupen, disk och rivningar i Väsby…

Så 3 mars var det dags för final i Knivsta hundsportcenters vintercup, det var ganska enkelt att kvala till finalen, men i finalen så gällde andra regler, referenstiden sattes efter vinnande hund när klassen var klar. Vilket inte alls gynnar Hugo och Mig. Men inte blev det bättre av att Hugo missade slalomingången 2 gånger… hm… Vita fina pinnar mot en ren och fin vit vägg, det är min ända förklaring, ingen aning om den stämmer, men fel blev det… Så 10 fel + en massa tidsfel i hoppklass.
Agilityklassen så hoppade Hugo A-hindret igen… jag tappade lite ork liksom… Men sen klantade jag mig och skickade ut honom på fel hinder, gjorde liksom detsamma efter hoppklass och 5 fel på a-hinder i agilityklass.

Kan lätt konstatera att det ska tränas om det ska tävlas!
Funderar allvarligt på om det här ska bli sista säsongen med agility. Vi har kvalat både lag och individuellt till SM men sen får vi se vad som händer.

Hoppas bara snön ska smälta bort fort så de går att träna ute, ligger si så där en 70 cm på hela gårn!