Rex som snart fyller 15 år har börjat blir lite förvirrad nattetid, vissa nätter vaknar han och är upprörd och stressad. Han försöker öppna dörrar och hundgrindar (vilket han alltid vait bra på, även hoppat över grindarna) han virrar omkring och är allmänt skum. Det har varit välidigt jobbig de nätter de har hänt eftersom de inte går att hejda honom alls. De sista nätterna de hänt har Hugo blivit väldigt upprörd, men vi har inte vetat om han ska ”rädda” Rex mot arg husse eller tillrättavisa Rex.

Men i natt började Rex igen, han försökte klättra över grinden till sovrummet (där han inte får vara eftersom han gärna kryper omkring under sängen…) jag förskte lugnt säga NEJ REX!!, när jag gjort det 7-8 gånger, så kom Hugo – han laddade i med tre hårda skall mot Rex – vilket lugnade honom totalt och både Hugo och Rex gick och la sig och sova lugnt resten av natten!!
… Vi kunde lugnt somna om och slippa Rex strulande och Rex får vara med ett tag till!! 🙂

Men nu undrar man ju hur det här funkade i hundarnas värld?
Varför gjorde Hugo så här?
Mesen Hugo som inte ens kan säga till fåniga hanhundar att han INTE löper (kastrerad)!? Sånna som Tuffie bara tittar på så backar dom…

Det finns mycket kvar att lära om hundarna! 🙂