Flinga har åkt till Hudik, till Carro och Johan. Där ska hon bo med sina valpar.

Ida har åkt på urinvägsinfektion. Var hos veterinär i måndsgs och det blev pencilin. Odlingen av utinprovet visade många bakterier så de skickades vidare till större lab, antar att det är SVA.

Svar väntas… Tog även ett blodprov och kollade njurarna- men de var inga problem!

Men Ida verkar pigg ändå!

Rex som är väldigt gammal har varit förvirrad och sett ut att ha ont i magen, så vi chansade på att ge honom specialfoder för hundar med njurproblem, använde de till min gamla hund Chlea förr och de funkade förvånandsvärt bra då. Precis som nu, efter en vecka på specialfoder så är Rex helt normal igen. Förvånandsvärt bra att ett foder kan räcka så långt, undrar vad som är i? Rex mår förhållandevis bra igen! Han tänkte överleva sin 15 års dag i varje fall, den är 3 april! :

Hugo fick lite ont i ryggen av att tävla i Kista på trettonhelgen, lite av de var kvar i måndags när han fick träffa sjukgymnasten Ann i Gävle. Akupunktur och laser är bra, så nu blir det en veckas vila från agility (hade iof inte tänkt träna ändå) sen inga fler hårda golv! Hugo är glad som alltid!!

Tuffie hon mår bra – eller snarare BÄST!

Livet leker, allt är kul! Fast husse är lite arg när han är hemma tråkiga dagar, har råkat gjort lite hyss då, husse är i garaget och mekar en gammal bil som vi har fixat. En matta har visst ändrat form i kanten, hon hjäpte till att ta bort en bit av tapeten som satt lös där husse har tagit tillfällig paus i rivandet… å lite annat kul!!!

Men till helgen ska hon få följa med till Kilafors på kurs för Malin Elfström, då ska hon vara med som visningshund. Ska bli kul!