Ojoj! två disklopp blev det i dag!!

Hoppklassen så hoppade Hugo över muren och hoppade sen studs-hopp över ett hinder vi inte skulle ta..
Komben hal matta, tung hund och sen info är inte bra, speciellt inte när det står hinder nära som man inte ska ta!
– men jag är glad att han valde att hoppa, hade han lyssnat i sista sekund (som han brukar) så hade han drullat in i hindret som han hoppade över och kunde gjort sig illa.

I agilityklassen så låg böjd tunnel under balansen som en makaron (lätt att missa balansuppfarten då) jag klantade mig och bromsade Hugo lite för att han skulle komma rätt, men jag talade aldrig om att han skulle upp på balansen. Så han gick in i tunneln – disk… skit, skit, skit 🙁 klantigt av mig!!
Men vi gjorde om från hindret innan och han gjorde så fin uppfart på balansen, lika så en bra nerfart!!

Sen sprang vi mot utgången och gjorde A-hindret med ett bra kontaktfält!

Vi avslutade sååå bra!! Jag är glad igen!! 🙂

I morgon åker vi till Kista igen!! 🙂