När agility säsongen är över så ägnar jag helgerna åt hunträning och hemma fix!

Så sista tiden har de legat mycke focus på att få undan småbarnsprylar som har blivit kvar i barnens rum. Victors rum är urplockat sen länge, men hos Johanna 7 år har en del saker varit kvar länge… men nu är dom borta. Man måste hålla efter och de har inte prioriterats här tidigare, men nu är de gjort.

Ett ”tungt” jobb som jag fick gjort för ett par veckor sen!

Jag rensar liksom överallt, tar nån låda eller nåt skåp hela tiden, så de går fram åt sakta men säkert

Tobbe han har målat lite här och där… det blir rktigt fint!

Men helst grejar han ute vid sitt garage, husbilscarporten har fått väggar och lite annat är fixat.

Som det ser ut nu har jag inte tillgång till ridhuset i Lövstabruk den här vintern. Så agilityhindren har blivit ihopplockade på ett par lastpallar ute med en pressendning över sig. Planen är att i princip inte träna agility i vinter, Tuff är för ung, Hugo blir 6 år snart och behöver träna andra muskler mera, pilatesboll och mera kondis plus lydnad. Flinga ska förhoppningsvis löpa och bli parad och få valpar, så hon har fullt upp!

Ida ska tränas i rallylydnad om tiden räcker till, men de är tveksamt och klart låg prio på de, hon blir 11 år efter jul och är ganska nöjd med att ligga på soffan och äta praliner!!! :

Men agilityhindren står bra där dom står nu.

Som det ser ut nu så kommer jag ta de lite lugnare med agilitytävlandet kommande säsong, har en ide om att lägga focus på jakt träning med Tuff & Hugo, men vi får se hur det blir…