Nu har hon flyttat in!!

Lite suddig bild… Men ganska söt ändå!!

Har hunnit med en hel del på de 10 dagar hon bott här!

Har provat nästan alla hundbäddar… Lekt med ALLA leksaker, åkt mycket bil, varit i Kilafors och haft tråkigt på agilityträning, retat dom andra hundarna, åkt på ”däng” av Ida (skulle prova smaka hennes tuggis…), hjälpt till att ”kamma” av Flinga päls – kommer med gul luddig mustach i bland, tränat lite kamplek med matte, lyckas fått familjens övriga fyra hundar att hitta viloplatser högt upp… typ köksoffan mm, lekt dragkamp med Flinga, sett en massa snö (usch!!), provsmakat på mattes mobil-laddnings sladd, somnade i Flingas bädd i sovrummet – vaknade och provsmakade på ett tapet-hörn (= husse arg!!) Gått ”lång-turer” i skogen (typ 3 minuter bakom garaget), tränat på att gå i koppel ända till postlådan (150 meter), blivit ”biten” av en taggig buske, hjälpt matte att så frön i blomlådor! (jag är BÄST!!)

Är för övrigt bäst på att sova ensam i en bur!

Testar Hugos favvo bädd!

Testar Flingas bädd i sovrummet (tapeten här bakom ser lite annorlunda ut nu… )

Duktiga på att så frön?!!?!

Så här söt är jag nu! 9½ vecka!!

Fortsättning följer…