Förra veckan (12/4) tog jag mina nu mera tre svarta hundar med upp till Kilafors för lite agilityträning inne i värme med Liza och Nana!

Det är kanon att träna där inne!

Ida fick vara med, hon har inte tävlat sen i slutet på september i Ö-vik, men nu är det dags att starta upp inför SM, om vi nu ska tävla på Lag-SM, har inte bestämt mig ännu, men det vore lite kul att avsluta med SM, men inte till vilket pris som helst. Så jag tänkte att träna inne i värme kan vara en bra start.

Ida var helt galen som vanligt och gick mycket bra, kändes väldigt fräsch, men hon har lärt sig agility för så pass länge sen att det är svårt att förstå det ”nya” med att ta hindret som står rakt fram från andra hållet… Men det fixade hon bra! Men att svänga runt sitt vänstra bakben gick inte lika bra som att svänga runt höger bakben – om nån fatta det där… ?? Men nu vet jag lite vad som hon kan och orkar och får anpassa efter det. Dagen efter träningen så mådde hon riktigt bra! Sååå skönt, så som det ser ut nu bör hon kunna vara med på SM, men det är 2 månader kvar, så vi får se….

Hugo gick kanon fint på träningen och vi fick många bra tips av Liza, hon är ju mera van med fart och hade en del bra ideér!! Tack!! 🙂

Önskar att man hade tid att åka dit oftare!! Så rolig träning, inte dyrt heller, 100 kr / timme dagtid, då är det varmt och ytan räcker bra!!!

Tuffie, hon vilade i en bur i rummet bredvid hallen utan att göra nåt väsen av sig, duktig valpis!!