Börjar med att berätta om lagtävlingen i Lagga 12 februari…

Jag var allt annat än taggad för att köra agility, hade under veckan innan tävlingen blivit krasslig och dagen innan trodde jag att nån typ av influensa hade drabbat mig, jag som inte har varit sjukskriven från arbete och fått ersättning från försäkringskassan en ända dag i mitt liv… Brukar sällan vara så sjuk att jag inte kan tävla agility, men nu var det nära att stanna hemma! smiley Meddelade mina lagkamrater om hur jag mådde… Men när söndagsmorgonen kom så var jag tillräckligt pigg – så länge jag inte böjde mig ner alltså…

Väl på tävlingen kände jag mig anfådd bara av att gå banan, så det känder inte bra. Men när jag gått lite mera och kommit i gång var det som vanligt igen!!

Hugo gjorde det bra!!! Han fixade tre skapliga lopp som var helt felfria alla tre!!

Lagkamraterna skötte sig fin-fint!! Izi råkade fixa en disk i första, men då gjorde Anja det hon är bästa på – bara gå in och fixa det snyggt liksom, med lilla Linus – felfritt och tillräckligt bra! Ulf hade även fått bästa hunden att guida runt banan den dagen, men tyvärr blev det en 5:a på A-hindret för Aqui. Men det gjorde inget – det räckte till dagens första vinst ändå!! smiley

Andra loppet så var det Linus tur att diska sig, Ulf fixade det felfritt med båda hundarna, så med felfritt resultat så räckte det till en andra plats!! smiley

Tredje loppet så var alla samlade igen, vi slog till med varsitt felfritt lopp, så fyra ”nollor” räckte till dagens andra vinst!! smiley

Summeras gärna på följande vis:

Hugo tre godkända felfria lopp!!

Laget fixade placeringarna 1, 2 & 1!!! smiley

Men när jag böjde mig fram för att ta av skorna så ville inte huvudet vara med… smiley