I fredags hade vi träning med laget www.svartasnabbas.se

Vi var i nya hallen utanför Knivsta, www.perfektatassar.se det var en bra träningshall med bra ljus, lite kallt för min smak, men det är bara att klä på sig nästa gång!!

Vi körde en hoppkombination och en a-hinder kombination. Hoppkombinationen hade svår slalomingång som Hugo fixade bra alla gånger, han har strulat lite med slalom efter vilan, men nu var han duktig igen!!

På A-hinder kombinationen passade jag på att belöna bra utförda kontaktfält mycket! Hugo var väldigt duktig, trots att jag tränar så lite nu mera!

Ida fick vara med och leka lite också, först körde jag en liten kombination med henne på låg höjd, sen fick Johanna köra lite, dom tog mest slalom och några låga hopphinder. Båda hade nog ganska kul!!
Men Ida jobbade hårt som hejjarklack varje gång jag gick ut med Hugo på planen, tur att lilla Wilmer hade hörselskydden på, för oj vilket hemskt ljud det blir ur den hunden!!

Om några veckor har vi träning där igen!