Vi började med tävlingar i Rättvik, Hugo var duktig och gick bra och felfritt i 7 av 8 lopp, det som blev fel var hopp av A-hinder och balans… 🙁 Resten bra!

Laget fixade många fina resultat men det räckte bara till en delad 3:e plats i ”årets lag” så det var lite synd, efter att ha legat i topp hela säsongen!

I mitten på november deltog vi i rasmästerskapen i Vårgårda. Började med att han åter igen hoppade a-hindret från toppen, inte riktigt, men han hade inga som helst planer på att göra rätt…. Lite surt…

I hoppklassen trängde jag honom i en tunnelingång och lydig som han är så hoppade han snällt och sidan och fick vägran på rätt ingång och sprang fort till fel… så det kan gå…. 🙂

Ulf och Izi gick till final, men det får man läsa vidare om i hans blogg på www.svartasnabbas.se

Veckan efter tävlingen fick Hugo åka med till sjukgymnasten i Gävle och det visade sig att han hade lite ont på två ställen i ryggen, om det var sanningen om varför han valde att inte göra rätt på a-hindret får vi aldrig veta. Men han har en månads agility-vila nu och ska inte börja träna igen förrän han fått klartecken från sjukgymnasten!