Hugo och jag gjorde ett kanon SM individuellt!!!

Lördagens hopplopp var på gång att gå åt helvette redan på 4:e hindret, men jag räddade situationen och duktiga (vana) Hugo fixade att sent få informationen om att gå runt hinder… sen gick resten riktigt bra! och jag gjorde ett av våra bästa lopp i karriären. Stoppet kostade oss 0,15 sekunder i tid, men felfria och 15:e plats!! Duktiga Hugo!!

Söndagens agilityklass var utslagsgivande, många – nästan alla snabba hundar försvann in i en tunnel under balansen… bara Ina och Lira av de snabba gick rätt väg! Hugo skötte sig bra, han gjorde ett träningsmässigt dålig uppfart balans, men var på med minst ena baktassen och tyvärr så såg inte dommaren det. Vi fick 5 fel och slutade på 7:e plats på SM 2011!!

Utan den felbedömda 5:an (inte bara min åsikt) så hade vi fått silverplatsen… Så lite surt är det…

Vann gjorde Jenny Damm med Ina som var den ända snabba BC förare som lyckades köra två snabba felfria lopp!! Grattis!!

Men jag är mycket nöjd med min egen individuella insatts, jag orkade och höll nerverna i styr… Hugo gick kanonbra!! Vi har en del att träna men efter våra förutsättningar så gjorde vi vårt bästa!! Hugo har gjort fyra felfria lopp! jag drog på oss en ”fegis-5:a” och domaren gav honom en felaktig 5:a, men Hugo får nu tittulera sig som Spjutbos nya agility stjärna!!!

Super-Idas tid är förbi och Hugo har tagit hennes plats överst när det gäller agility just nu!! Kluns-Hugo äger!! (som det heter nu mera)

Hugos SM statistik är riktigt bra så här långt!!

Lag 5:a & 4:a, individuellt 7:a!!!