Ida och jag startade i Svarta Snabba S… för sista gången, jag var orolig redan innan hur jag skulle hantera henne… Hon är ganska svår, för hon ska handlas lagom liksom. Ökar jag på blir hon stressad och slarvar och drar på utan att tänka. Eftersom Ida inte tränar agility i nån större utsträckning så blir det svårt….

Första lag loppet tappade jag henne tredje hindret från slutet, laget hade redan en disk och 2 hundar med 5 fel och Ida hade 5 fel redan hon hoppade ut från mig och jag tänkte fel och istället för att plocka tillbaka så tänkte jag – ok vi tar ditt håll – men då tror hon att jag menar att hon ska ta hindret där hon är – vilket är fel – så det blev disk —- SÅÅ JÄVLA KLANTIGT av mig… faaaaannn!!! Kunde vänt henne tillbaka men tanken i mitt huvud blev feeeeel!!! Jävlar!!! fan!!!

SM var slut för Svarta Snabba S… och Ida och jag som såå många gånger räddat laget klarade det inte denna gång – FAN!!! Jävla skit!!! Bara att inse, jag är inte kapabel att köra banor som är svårare än klass II (normala lag banor…) SM är inte klass II – det är klass III på lagen!!

Dag två så gick vi in för att sätta 4 nollor, men även denna dag diskade vi oss… Ida gick jättefint och följsamt, men så på slutet så skulle jag trycka ut henne runt ett hinder och var lite sen så hon kom på fel sida – Disk igen- inte sant Ida och jag som har som tradition att rädda laget och max ha 5 fel… Jävla skit igen…

Från SM kval året 2012 så är det HUgo som tävlar i Svarta Snabba S och Ida med Agilityshop PRO. Det känns helt rätt!!