Då har vi tävlat igen!

Började lördags eftermiddagen med lag klasser, Idas lag var bara tre till start. Tyvärr gick första hunden ut och diskade sig. Så Ida fick bara köra fyra hinder så laget var startat. (annars blir det färre lag till start och det påverkar poäng mm)

Sen var det Hugos tur då hade Anja och Zorro tyvärr diskat sig, så vi körde ett mycket lugnt och koncentrerat agilitylopp och det blev felfritt… laget fick ihop 5 fel och kom 4:a och fick sm-pinne!

Hopplag var Hugos lag ut först av mina. Hugo satte ett fint felfritt lopp även denna gång. Laget slutade på 10 fel och 2:a i klassen och fick nu sin 4:e sm-pinne på 4 försök!!

Idas lag körde på tre och Flax och Ida fixade felfria lopp och Råttan fick ihop 10 fel men det räckte till vinst!! Laget fick sin andra pinne i hoppklass!!

Mer om Hugos lag kan man läsa i Ulf:s blogg: http://ulf.svartasnabbas.se/#home

Sen var det individuellt oxå! Med Hugo klantade jag till de och det blev en diskning i agilityklassen… Hoppklass tog vi oss runt, men lite väl sakta och 16 plats och långt från SM-pinne…

Söndagen var jag tveksam till om jag orkade åka…

Men barnen, Hugo och jag åkte tillslut i väg, tävlingarna började vid 14-15 tiden för oss…

Både Hugo och jag gjorde bättre individuella lopp denna dag. Felfritt i både hopp och agility!!
I agility kom vi precis utanför ”pinn-plats” men i hoppklassen var det bara ett par felfria när vi skulle starta sent, så jag gjorde allt för att verkligen sätta det här loppet!
Hindret var på 65 cm vilket inte är svårt för Hugo som det var för många andra. På flera ställen skulle man runda och ta hindret från andra hållet och då har Hugo verkligen nytta av sin storlek! Det gick inte fort men det räckte till en fin 5:e plats!

Så jag var nöjd med att vi kom iväg!

Kan summera Hugos helg med sex lopp var av 5 felfria och en disk, Idas två lopp var en frivillig disk och en nolla med lag vinst.

Hugo två lag-sm pinnar och en ind. hopp pinne och Ida en lag-pinne!!

Duktiga hundar!! smiley