Flinga var mycket bättre på tävlingen i går kväll i Häverödal än jag förväntat mig!

Vi fick 16 tidsfel i och felfri i första klassen och 15 tidsfel och en vägran i andra. Hon kom 3:a resp 4:a på de.

Här finns film från agilityloppet!

Här finns film från hopploppet!

Flinga har tidigare gått en bana på 19 hinder hemma, så jag tycker hon skötte sig fint och från sina förutsättningar! Men att ge sig ut på tävlingsbanan med en hund med så lite träning är ganska meningslöst – kan jag konstatera!

Fördelen är att jag nu vet att hon inte bryr sig om domare, publik eller annat, det var hon och jag på tävlings platsen! 🙂

Hugo var oxå med, fick en rivning på långhoppet eftersom jag var tvungen att ropa ordentligt så han inte drog iväg fram på fel hinder. Men han vann klassen på de loppet. Han gick sen felfritt och kom 3:a i hoppklassen.