Ja då har det blivit maj månad och inte blev det varmt för de!

Har frusit sen kvällen 30 april då vantar och mössa åkte fram, men nu är det tydligen på väg åt rätt håll igen! Kvällens promenad blev i varma shorts!

Här kommer en lite rapport om hundarna:

Ida har mått bra sen tävlingen, var ju lite orolig om hennes skick efter två loppen i lördags, lite stelhet söndag och måndag, men nu är hon helt bra igen, det känns skönt. Hennes nästa tävling är lag-tävlingarna i Knivsta om två veckor, så det känns bra! Ska vara mer noga med träning, inte mycket agilityträning för henne utan mera annan typ av träning mellan tävlingarna.

Hugo är bäst (vilker fall enligt honom själv) – han har ett självförtroende som inte sviker honom! Han kan allt! Allt från att själa mat till att smöra sig upp i mattes säng! Agility träningen för Hugo är sparsam, lägger hellre mera tid på annan träning, men det är som en av sjukgymnasterna som vi träffat sa, 1:3 – en agilitytävling : tre passa av annan träning – då håller hunden. Så tränar tydligen fotbollsspelare som håller.

Flinga ligger i hård träning på slalom, jag har stollat till det och anmält henne till Häverödal den 11 maj, tänkte att det inte var så långt dit från jobbet… Så nu i helgen hoppas jag kunna testa en hel banan med henne… Lite tidigt, men ska vi leka agility på onsdag så ska vi vara så väl förberedda som det är möjligt!

Hon tycker fortfarande att platta tunneln är äcklig och förstör hennes päls, balansbommen är lite väl hög och obehaglig, slalom är lite väl jobbigt. Men hon gör allt jag ber om nu, så det ska bli kul att testa på tävlingsplats. Målet är att åka dit och ha kul! Hugo ska med och leka han oxå, kontaktfälts test på ny plats gäller för ”Hugge”.

Ska bli kul att åka på inoff. tävling!