Johanna och jag åkte till Märsta med husbilen redan på fredagskvällen. Skönt att vara på plats i tid utan stress, bilen ja den har vi ju redan, så den ska användas!!

Men det var inte bara lag tävlingar i dag, det var Johannas 6 års dag oxå!!

Vilken hon traditions enligt firade med att vara på agilitytävling – precis som Victor gjorde när han fyllde 6 år!! (är andra och sista gången en tradition?)

Först agilityklass, Idas lag ut först, men tyvärr var det bara Ida som gick felfritt, Flax rev sista hindret och de andra två diskade…

Hugos lag gick bättre, Izi 15 fel (allt kan verkligen hända i agility…)
Zorro var på ”pucko-humör” som bara Zorro kan, så han tjuvstartade och strulade runt, Anja gjorde verkligen sitt bästa men han skällde så mycket så han varken hörde eller såg Anja och plöstligt hoppade han fel hinder…
Hugo skötte sig exemplariskt, vi tog tid på oss och visade att vi tränat en hel del kontaktfält i vinter, så det blev felfritt med godkänd fart!
Aqui, men husse på banan gjorde ett fint och snabbt felfritt lopp!!
Så 15 fel räckte långt denna gång! Vi vann klassen!! smiley tvåan hade 25 fel och många diskade!! Skönt sätt att inleda SM-året på!!

Hoppklassen så var det Hugos lag först, Izi gjorde som hon ”ska” och gick felfritt, Zorro hade kommit på bättre tankar och skärpte till sig och gick fint, rev tyvärr ett hinder, Hugo gick fint och bra – felfritt och Aqui gjorde som hon brukar med husse – felfritt lopp igen! Så det blev felfritt resultat för laget och denna gång räckte det till en 2:a plats

Idas lag gick riktigt bra, vi var bara tre Råttan var halt efter agilityloppet. Men det gick bra ändå. Hero gick snabbt och felfritt, Flax var ännu snabbare och felfri, Ida rev tyvärr ett hinder (annars hade det räckt till vinst) Men vi slutade på 4:e plats och en första SM pinne till de laget!!

Så på fyra lagstarter så har vi fixat 3 sm-pinnar!!

Jag gillar verkligen att tävla lagklass!!!