Den här dagen är full av knasiga skämt…

Ett par arbetskamrater lyckades bli lurade ganska kul – ”för att få tulpaner att stå 10 dagar ska man hälla 2 dl filmjölk i vasen”… hm – vilken lukt av fil i rumstemeratur i 10 dagar… Nej tack!!

Östhammars kommun hemsida kunde man läsa att kommunkontoret ska flyttas för bättre arbetsmiljö… (kolla länken)

Miljörörelsens kärnavfalls sekretariat (Milkas) skickade ut nyheter om att Östhammars finansborgarråd Jacob Spangenberg skulle ta över jobbet som vd på SKB (svensk kärnbränslehantering) och deras vd skulle få den nya minsterposten ”kärnkraftavvecklings minister”… riktigt bra var deras ”nyhetsbrev”!!

Tobbe och Johanna har tvättat husbilen åt mig i dag, de behövde den efter turen till Rättvik för ett par veckor sedan… Själv fick jag köpa pizza med mig hem – tjänster och gentjänster tror jag de kallas!?!

Har handlat några stackars pensér som ska ner i krukor i morgon, undra hur länge dom klarar sig? I natt snöade det här och i morse slog regnet mot fönstret…

Jag var vilket fall på gymmet, håller på att jobba med kondisen. Joggade 11 minuter på löpbandet förra veckans pass och 12 minter i dag.. ska öka en minut i veckan har jag tänkt. Men jag har fått en pulsklocka från jobbet och jag har en maxpuls på 188 (226 – ålder) och när jag joggat 12 minuter så är pulsen uppe i ca 165… när jag senare efter att jag kört i genom mitt träningsprogram på maskinerna tar en tur med roddmaskinen så visar pulsmätaren 185… och jag känner mig spyfärdig… så kanske det är dags att lugna sig lite…
Men jag ska träffa friskvårds-gurun på gymmet på tisdag och prata träning så det ska bli spännande!
Även om jag inte lyckas skrämma bort värst många hekto så kan jag alltid öka kondition och styrka!

Beställde glycoflex från foderbilen.se och fick köpa gratis 5 böcker av Fredrik Steen, intressant att handla gratis? Men böckerna verkar tunna och lätt lästa, men alltid lär man sig nåt!!

Efter jobb och pizza i dag så har jag städat fram ett stort ek-skåp i källarn, så nu ska jag bara lyckas få det upp till gästrummet i morgon… Får se hur Tobbe tycker att vi ska lösa de? Jag kan omöjligt vara med och lyfta det fast jag tagit ut alla lådorna. Men vi fortsätter i morgon och sen ska gästrummet göras fint!!

Två jobblediga dagar väntar en med hemma fix och en med hundträning!