smiley I dag blir ”lilla Hugo” 4 år gammal!! smiley

Busarnas buse! Alltid nåt hyss på gång!! De mesta har med mat att göra!!

Här vilade Hugo på kursen för Camilla Brundin i januari, han visar tydligt att han blivit vuxen och kan slappna av nu mera!!

Vi har inlett året med mycket vila och väldigt få tävlingar, en helg på Åland i början på året och Folksam cup finalen i början av februari är det vi tävlat hittills i år. Planen var att tävla i Hudik den här helgen, men det fick vi ställa in, då jag inte vågad pga sträckningen i början på månaden.

Vi har tränat en del i Bälinge utan för Uppsala och fått lite hjälp av Malin Elfström. Vi har gått en två dagars kurs för Camilla Brundin och ett träningstillfälle för Veronica Bache i slutet på februari, så vi borde vara i bra form när vi sätter i gång säsongens tävlande…

Hugo har fått Idas plats i laget Svarta Snabba S… från och med att nya ”SM-året” börjar. Fast SM ska Ida tävla med de laget.

Nu ska Hugo fira med en promenad på löpbandet!!