Snart har halva månaden gått och jag har helt prioriterat bort bloggen!

Hugo och jag deltog i Folksamcupfinalen i Vara förra helgen! Vi lyckades ta oss till finalen utan problem, men väl där så rev Hugo oxern brutalt, troligen såg han inte vad som var övre bommen och vad som var a-hindrets stegpinnar, eller så hade han ont i ett bakben. Han fick dessutom fem fel på a-hindrets nedfart, innan jag lyckades ropa fel vid tunneln så han gick in i fel ingång… Men han var duktig som gjorde det jag bad honom om… Vi körde balansen ut och han klev av utan att stanna (men gick på kontaktfältet) så vi gjorde om de och gick ut. Sen kom Lena W och sa att hon tyckt att Hugo såg halt ut innan loppet, så vi kollade och visst han gick inte helt ok på ena bak, kan varit en bidragande orsak till båda felen eller inte…

Vilket fall så åkte vi till Kjerstin Petterson på Ultuna några dagar senare och hon hittade en blödning i en muskel, troligen en sträckning. Jag vet att han halkade utanför hallen mellan två lopp. Men det var fortsatt vila och återbesök innan det blir mera agility för Hugo. Hon räknade med att han ska vara igång efter nån vecka men vi tar inga risker. Besked kommer på fredag eftermidda, jag hoppas verkligen vi inte missar träningen för Veronica nästa måndag!! och tävlingen i hudik helgen efter!!!

Ida har varit på vattentrasken tre gånger i Uppsala och förra gången så kollade Kjerstin igenom henne och tyckte hon blivit så mycket bättre, så skönt, även hemma är hon piggare gladare och mycket roligare!! Hon bär ständigt runt på en foppatoffel eller nåt annat som Hugo inte vill ha och tappar den gärna på köksbordet eller så…

Ute är hon busig och stollar med Hugo eller ensam! Inne tigger hon godis och är inblandad i en massa bus!

På vattentrasken är hon knasig, hon vet att man kan nosdutta på rutan framför och få godis, så nu nosduttar hon så hårt att tänderna skallrar mot rutan och vill ha godis!! Får hon inte så går hon och piper… Stoll-hund!! Men hon går fortfarande på halv dos smärtlindring, så det kan ju vara orsaken till att hon känns så pigg!!

Flinga hon tränas lite sporadiskt, just nu så jobbar vi med tunnel och däck inne, lättast så, då kan man träna när pastan kokar och lite andra korta tillfällen. Har nån ide om att hon ska kunna starta agility när hon är 18 månader… Vi får se hur det går!

Vintern tog ännu ett grepp om lantlivet torsdag-fredag då vi fick ca 30 cm snö till, som om det inte räckte?!! Så Tobbe fick gå upp vid kl. 04 i fredags morse och skotta med traktorn, sen fick barnen och jag skotta på kvällen så Tobbe skulle kunna komma upp med bilen. Tog ungefär en timme… Ibland känns våran tomt bra stor…

På vägen till jobbet var det lite rörigt i trafiken då det inte var plogat alls mellan Forsmark och Östhammar, men vi som kom norr i från kom fram, men dom andra fick vänta, då det bara var ett spår att åka i… ibland undrar man hur plogning funkar!! ??!

Nu är det söndag kväll och vi har haft besök av Jennifer hela helgen, lika kul som vanligt! Dessutom har vi varit på utflykt och grillat korv vid badplatsen i Lövstabruk och barnen fick åka skoter dit och hem med grannarna, Jennifer och jag åkte bil!!

Helgen har varit bra och i morgon börjar jobb veckan igen!!