Nu har jag inte bloggat på länge…

Dagarna går och vintern består!

I torsdags kväll och fredags så gick Hugo och Jag kurs för Camilla Brundin i Älvkarleö. Det var kanon-kul kurs, Camilla är en duktig instruktör och det märks att hon jobbar som pedagog, en positvi sådan!

Vi fick prova diverse nu namnsatta svängar, tysken, jakko, jenni-tuss och allt vad det heter. Men min kordination, eller snarare brist på kordination tillåter inte alla dessa svängar. Men det var mycket kul att lära sig och prova. Dessutom var det många snälla kursare som hjälpte till att filma Hugos och Mina försök att göra rätt…

Så lite film snuttar från kursen finns här:

http://www.youtube.com/user/idahugo06

Ska försöka lägga in flera.

Försöker hinna med träning med Flinga & Hugo, men det är svårt, men några pass har vi gjort, just nu gäller det för Flinga att förstå att man ska göra saker med fart, så vi tränar inkallning tillsammans med Hugo både ute och över hinder i ridhuset. Det går bra, Flinga fattade direkt att det var roligare om man satte fart, så jag hoppas träningen ger resultat. På söndag är det kurs för Malin igen.

Hugo tränar kontaktfält och hoppteknik. Så det finns mycket att göra…

Ida vilar mest, äter smärtstillande en gång om dagen och tränar på löpbandet några pass i veckan. Lite boll övningar och kavaletti blir det oxå.

Själv försöker jag med några pass i veckan, både på gymmet i Östhammar och hemma på löpbandet…

På onsdag ska Ida på vattentrasken i Uppsala!

Det är 2½ månad kvar med snö!! 🙂