Har inte hunnit med ett enda inlägg här på en hel vecka nästan… Fattar inte hur det är möjligt? Borde ju hinna med men det gör jag visst inte…

Johanna har fått vattkoppor och är prickig och kliig, precis som Victor var. Men det är skönt att hon fått det, så är det klart sen!

Vovvarna har tränat en hel del på löpbandet, ja nästan varje dag.

Hugo har fått träna agility före Flingas kurs i söndags och i går kväll i Älvkarleö, innan jag skulle hålla slalom kurs. Det får räcka för honom nu, hoppas han kommer ihåg hur man ska göra när vi ska tävla på lördag och söndag på Åland.

Flinga var på kursen i söndags och skötte sig bra, hon gör inget i BC fart, men vi går framåt, sakta…
I går började vi klickerträningen med lådan, hon går i lådan nu och hon fick även träna på att kliva upp på den. Så vi har börjat…

Ida tycker att livet är väldigt tråkigt, när det bästa hon vet är agility och hon inte får vara med och träna är det taskigt!!! Mycket taskigt!! Ida var med och minglade på Flingas kurs, hon hoppade upp och bet mig flera gånger och satt och tjöt och ville göra nåt när vi tittade på dom andra. Men hon fick vara visningshund åt Malin på en handlingsövning utan hinder då var hon lite nöjd. Men usch så taskigt att aldrig vara med och träna… Stackars Ida!!

I går skottade jag av husbilen igen, det är inte kul, gillar inte att klättra på tak, dessutom är det ganska jobbigt, men vi får inte in bilen i garaget, alla portar är för låga… Dessutom får den inte riktigt plats, mycket där innne… Men den ser inte ut att ha tagit nån skada av vintern ännu.

Har hållt agilitykurs – slalomträning vid två tillfällen i Älvkarleö där flera från Skutskärs BHK och Gävle BK tränar. Det har varit väldigt kul. Håller inte så mycket kurser nu, har inte tid till det. Men det är roligt när det blir av!

I går så åkte jag till IKEA i Valbo för att handla lite förvarings grejer till källaren, innan kursen. Så jag skulle passa på att äta där. Chansade och ringde Eva-Britt Stolt för att höra om hon ville göra mig sällskap på restaurangen, det gjorde hon, en trevlig pratstund blev det innan vi gjorde IKEA på varsitt håll. Härligt med vänner som kan vara med på spontana saker så där!! Kul att få prata lite i lugn och ro utan att ha stater och hundrastningar och barn att passa som det oftast är på tävling! Tack Eva-Britt!

Den här dagen har ägnats åt källar-fix! Den nya förvaringen är på plats. Jag har rensat upp i alla mina hundprylar. Så nu är det ordning! Dessutom är all tvätt fixad och källarna uppstädad!! Så tråkigt, men såå skönt att ha det fixat!! Men vilken tid det har tagit, mycket sopor blev det eftersom jag gav mig i kast med några av kartongerna i rummet bredvid tvättstugedelen! Men det är på tok för mycket kvar!!

Men det blir väl ett nytt ”ryck” fram över!!

I morgon ska Ida och jag till Gävle för vattentrask och sen är det hem och åka vidare med Lena och russlarna till Grisslehamn och vidare till Åland! Där det blir tävlinga lördag och söndag för oss!!

Jobbet börjar på tisdag, men det lutar åt vab tisdag och onsdag eftersom Johannas prickar inte kommer vara borta än på ett tag!

Trevlig helg!