Lite tid till bloggande kanske…

Mycket har hänt sista veckorna, men nu är jag föräldrarledig till 11 januari då jag börjar jobba igen. Men idag har jag konstaterat att Victors trötthet från måndag och tisdag var början på vattkoppor, så nu är han prickig och kli-ig… Stackarn det kliar mest hela tiden och koppor typ överalllt och även där dom inte bör vara på en liten kille… Men det är bara att stå ut och det mest troliga är att Johanna blivit smittad nån gång det senaste 5 dagarna och det bör rimligen bryta ut på henne inom 10 -20 dagar enligt informationen jag hittat.. Så hela ledigheten kommer att gå till sjuklingar och inget kul alls… Men det är inte mycket att göra, så är läget och allt vi hade planerat har ställts in!

I söndags var Flinga på utställning, Älvsjö, tämligen meningslöst, men hunden skötte sig bra tyckte jag! Inte rädd för nåt eller strulig som många andra och det är trots allt det jag tycker är viktigast! Konstigt nog fick hon en 3:a – trodde inte man kunde få en 3:a på en junior tik som inte vuxit klart!

Kritiken var ”För mjukpäls. Rätt öga och öra. Opigmenterad näsa. Korrekt bett. Borde vara bättre i toppline. Hon har dålig bröstet. ”Angnlatiors” är korrekta.” (Lyckades inte översätta ordet, eftersom jag inte kunde se vad det stog)

Slutar aldrig förvånas över utställningsbranchen!!

Men vi ägnade resten av söndagen åt ett varv på mässan, som förövrigt blir tråkigare för varje år!
Sen åkte vi och inhandlade ett löpband på Jula. Så nu har vi nått att träna hundar och folk på, vilket är helt perfekt nu när det tänker vara vansinnigt kall vinter!!

Ida var på röntgen i går, kollade höfter och rygg. Veterinären i Gävle tyckte hon var mycket fin i ryggen och att hon hade lite pålagringar på vänster höft var ingen nyhet. Men han menade att med rätt träning och lagom lite tävling så kunde hon säkert komma tillbaka till agilitybanorna till sommaren! Så det var mera träning som gällde för henne!

Hugo fick prova vattentrasken eftersom han var med och Ida inte fick träna då hon röntagdes istället i går. Han gillade det så klart!! Vatten, han älskar vatten!! Så med en sak i munnen så trampade han glatt på i vattnet!!

Två dagar kvar till julafton och huset behöver städas, men julklapparna ligger inslagna och väl gömda, så den biten är klar!!