Började söndagen med att åka till Bälinge och träna med Flinga. Hon fick prova hoppteknikträningen och var riktigt duktig, men vi har fått i läxa att hon ska kunna släpp kommandot bättre till nästa gång!! Sen fick vi göra gungan lektion 1 – och träna runda pinne, även detta över förväntan!! Duktig vovve!!

Barnen åkte med, men satt i bilen och pysslade, tittade på dvd och fikade snällt i två timmar… Jo visst mutade!! Helt rätt!

Vi skulle åka på ”Jul i Furuvik” på eftermiddagen om jag fick träna ensam med Flinga!

Så blev det, lugnt i bilen till Bälinge (ca 1 timme) lugnt när jag tränade och lugn hemresa..

Sen lunch och så vidare till Furuvik, en riktigt trevlig eftermiddag i Furuvik blev det! Några karusell åk, några lotter, varsin ”lyckopåse”, fiskdamm och roliga ballonger… och plånboken blev aningen tunnare… Men det var riktigt trevligt!! Inget bråk alls – för typ första gången så kännde jag mig nöjd med att gå med två glada och samarbetsvilliga barn utan något tjafs alls!!

2010-12-05 – en lugn dag på Furuvik – hoppas det kommer fler tillfällen!!!

Victor som tidigare i veckan hade funderat på hur sköldpaddor såg ut på riktigt tittade länge på dom i ”Regnskogen” Johanna facinerades av ”diverse äckliga ormar” så det var riktigt kul!

Väl hemma från Furuvik var det middag och vidare för träning med Hugo!
Bjarne och Freja var på plats i ridhuset och vi inledde vinterträningen med en slalom, hopphinder och tunnel kombination! Hugo var jätte duktig!! Några ”svåra” svängar runt hinder fixade vi riktigt bra! Duktig hund som fått vila sig i form!

Två jobb veckor kvar före jul ledigheten!!