Ja det finns hur mycket som helst och det är bara början!!

Vad ska vi med den till? Ett par dm är fint, ljust, kul och användbart till vintersport. Men när det kommer mer och mer varje dag. Då är de liksom inte kul längre, speciellt inte när vi vet att det kan snöa typ 4 månader till utan att det smälterbort!

Men även denna vinter ska visst bli rik på snö!

Barnen och jag fick handskotta i dag, då Tobbe var på jobbet så där länge som vanligt! Men vi jobbar bra ihop så det gick förhållandevis snabbt, barnen jobbar bra!!

Veckan har gott fort som vanligt!

Måndagkvällen ägnades åt ett pass vattentrask för Ida på Ultuna, vilket tar ca 3 timmar för mig med resa…Ändå åkte vi direkt från jobbet, tur man har el plats till bilen på jobbet så kupé värmaren kan gå till och från hela dagen när hund är med!

Tisdagen – min ända lediga kväll, ja då städades de lite och lita annat fix och hundarna fick en vettig promenad i kylan!

Onsdagen – Fyllde visst 38 år!! Jobbade sent, hade möte på jobbet och var hemma till 20-tiden – vissa dagar är verkligen mindre roliga! Det blev lite onyttig tårta hemma sen!

Torsdag – jobbade hemifrån ½ dagen dvs jag jobbade hemifrån 05.00-07.00, följde med Victors klass till simmet hann med nästan en timmes jobb vid datorn när jag väntade på barnen och sen blev det Ultuna och vattetrask för Ida, lite socialträning för Fling i Bälinge och sen hem och dra vidare till gymnastik avslutningen, barnen har gått i olika grupper och först hade Johannas grupp ”uppvisning” sen Victors grupp! Duktiga fröknar som lärt barnen massor med bra saker! Sen lite jobb på kvällen också… hyssterisk??

Fredag, åkte ”sent” till jobbet var där ca 8.30 sen var det julfest på jobbet kl 18.00 så jag var kvar och arbetade till den började…
Festen var bra! Många var där och de var mycket trevlig! Kul med en lite allsång med de ”sjungande kommunalrådet” Jacob Spangenberg himla duktig sångare som visst spelar lite när han har nån tid över! Underhållningen stog ”gubbröra” för. Ett härligt gäng gubbar som spelade rocklåtar. God mat och trevlig stämning så länge jag var kvar, Ulrika och jag smet redan strax efter 21… Men tills dess var det väldigt lyckat!

Ja och nu är det lördag kväll! Jag har ägnat dagen åt städning, besök på lövstabruks julmarknad och god middag med Monika som kom med födelsedagspresent, julkalendrar och mat! Dessutom tog hon med sig den smutsiga bordsduken hem för tvätt och mangling!! snacka om service!!! När Monika åkte gick barnen och jag ut och gjorde ett pass i snön – skottning där det behövdes och det tog ungefär ½ timme… Så vi har fått dagens träningspass!

Nu väntar kudden och vi får se om det blir snöskottning i morgon med!

14,4 grader och det har inte snöat sen 14-tiden!!