I går fyllde sambon år! Han fyllde med en 3:a som första siffra för sista gången!!

Grattis Tobbe!!

En ordentlig present blev det i år, vilket även betyder att nån julklapp blir det inte för honom från mig i år… Men jag vet att han är mycket nöjd med presenten så det räcker bra!!

Även ”tjockisen” i Bollnäs – Optimus matte…. fyllde år i går!! 30 var det visst!!
Grattis Liza!! Hoppas du fick en god tårta! (och att den stannade kvar…. hihi!! )

Lilla Flinga fyllde ju år i torsdags som man kunde läsa här i bloggen, men i dag fyllde även uppfödaren år, hur mycket det ska nog inte nämnas – Men GRATTIS ändå Pia – trots att du är gammal!! (ha ha!!)

Gick en sväng på oplogad skogsväg idag, Flinga som har dåligt med erfarenhet av snö i mängd jagade glatt Hugo i skogen, men med ett snödjup på 30-35 cm så orkade inte den lilla hunden så himla länge… efter ca 15 minuter så gick hon så sakta i snön, hon jobbade sig fram, men kom liksom ingenstans. Hur hon kämpade!! Jag valde att bära henne två gånger under promenaden, inga långa sträckor men så hon fick vila lite. Sen var det fullfart igen! Kan säga att den hunden somnade skönt ganska snart efter promenaden. Vi var bara ute i djupsnön knappt en halvtimme, men det räckte bra för mina ben och hundarna! Bara långbenta Hugo som lätt tar sig fram i snön!

För övrigt har vi varit på ett barnkalas och haft eget födelsedags firande i helgen.

Vi har bakat Schwardsvaldtårta (stavas det så?) det blev väldigt god – Ulf & Lena ni kan få receptet och prova baka själv, så slipper ni åka 120 mil för att handla tårta i fortsättningen!! (ha ha!!!)

Besök av ”nya” mormor och morfar har vi haft i dag! Barnen blev jätteglada!! Vi bjöd på tacopaj och den goda tårtan!! Mycket uppskattat!!

Sen kom kusinerna med föräldrar så då blev det livat ett tag, tills dom började bygga med domminobrickor och johanna var snabb och ”bara” puttade på den första – så rasade alla… bus unge!!

En ca 45 minuters sväng med vovvarna blev det efter allt kalasande, de behöves verkligen… kändes som grädden la sig på magen direkt, lisom utan att passera tarmen… hm är det möjligt!!

Nu är det kväll och en vanlig jobb-vecka framför mig!