I går kväll var vi till Lagga och tävlade agility på Knivstas tävling!

Kallt, snöigt och ganska lyckat!!

Hugo som åkt bil för många timmar denna dag och haft tre sista veckorna som ”tråk-tid” sparsamt med promenader och ingen träning alls – ställde upp på sin mattes ideér om att tävla trots bristande träning!!! Som han gjorde de!!

Agilityklassen fixade han felfritt på hinder, men mycket nära en disk då han for i väg mot slalom där han inte skulle och jag tror han slog svansen i den, men domaren kunde inte med säkerhet se de, så vi klarade oss utan fel, men kontaktfälten är svåra, kräver mycket koncentration och det tar tid på både upp och nedfarter! 2,? i tidsfel – men jag tycker han var jätte duktig!! Kom på 16:e plats tror jag!

Hoppklassen så dundrade han runt och hade såå kul!! fullt ös och några 180 graders svängar, men va han trivdes Hugo!! Även här var det många andra som var snabbare så klart! Men Hugo var mycket duktig och skötte sig utmärkt! Han har ett väldigt ”valpigt kroppspråk” när han är så pigg som i går, han tyckte det var såå roligt!! Äntligen agility igen!!! Felfritt gick han och gjorde en kanonfin slalom!! Härlig hund!! Kom runt 15:e plats igen!!

Knivsta är kända för sina generösa prisbord, de var pris till alla som inte diskat sig – så till runt 25 eller så!! Piggar upp lite för oss som inte har super snabba BC!!

Tack Knivsta för en bra tävling!!