Veckan går sååå fort!!

Det är jobbet, lämna och hämta på dagis, hundar och vanliga livet!! Men till det så kommer barnens gympa på torsdagskvällar, så ska man gå på utvecklingssamtal och så är det kul att vara lite aktiv i brukshundsklubben och gå på sektormöte…

Har inte långtråkigt i varje fall!!

Men i fredagskväll så var det skoldisco!! Victor var på sitt första disco!! Det var dans, musik, godis, lekar och annat skoj! 18-20.00 hade årskurs 1-3 disco sen fick 4-6 vara kvar ända till kl 22!!

Men som pricken över i:et så blev jag hemma med Johanna på fredagen, hon hostade och snorade väldigt mycket, men trots det mycket pigg i allmäntillståndet som vanligt… Blev tillsagd på dagis i torsdags att hon nog skulle vara hemma på fredagen på grund av hostan – helt rätt hade den erfarna fröken… Eftersom Johanna blivit sämre över helgen. Det lutar åt minst en dag till hemma, så det blir nog vab på måndag också.!

Victor hade haft kul och det blir nog flera discon framöver!! Bra att ha gått två terminer på dans!

Lördagen ägnades åt planeringsdag på Skutskärs BHK, sen åkte jag vidare till Gävle och shoppade en hel del julklappar till barnen, skönt att ha börjat i varjefall, eller nästan klar kanske…

I dag har jag rensat i gamla kläder, barnkläder som jag har kvar (och inte lämnat till kompisar ännu) finns nu uppdelade i olika påsar, upp till 80, 86, 92 & 98/104. även lite ytterkläder, mössor och vantar. Så den som är intresserad av kläderna kan höra av sig!

Min egna garderob fick sig en omgång också, så nu är det ordning i den…

Även mina ytterkläder har fått sig en genomrensning, lite soporna och lite till en tillfälligt ”tjock” vän… ha ha!!

Det börjar bli ordning!!

Lite julgardiner har kommit upp några fönster har blivit putsade invändigt i varjefall. och strykbrädan har fått en plats i ”gästrummet” (barnens gamla) så nu finns de hopp om lite ordning på kläderna ett tag fram över!

Mycket kvar men en bit på väg i varje fall!!