1 november, sitter på jobbet och har en paus i arbetet har precis ätit min andra matlåda för dagen.

Var här redan 07.20 för jag skulle fixa tekniken i lokalen för konsulternas informationstillfälle så de skulle vara klart 08.00 då det började.

Så det har blivit många timmar på jobbet redan… smiley

Men nu klockan 18.00 har vi möte med referensgruppen och där är jag sekreterare, så det är bara att se till att vara på plats. Men det ger en hel del komp-tid!! smiley

Veckorna går och jag hinner knappt med att blogga.

Tobbe och jag går om varann hemma nu känns det som, han har jobbat tors-sön sista veckorna och jag som vanligt. Hans dagar är 12 timmar + resa. Så man ses knappt, men det gör att barnen får vara hemma en hel del! Vilket Johanna iof inte vill… Helst dagis varje dag morgon till kväll… tokiga barn! smiley

Men nu är det höstlov och barnen har bara en dag på dagis / fritids det blir på torsdag. onsdag och fredag är jag ledig, himla skönt!! Ska försöka hitta på nåt med barnen på onsdag har jag tänkt!

Hundarna försöker jag hinna med så mycket jag kan, men det är svårt. Men i lördags lämnade jag barnen hos farmor och farfar och åkte till Skutskär för att träna lite.

Alla tre fick träna två vändor var, på sin nivå.

Ida var jag extra rädd om eftersom jag inte vet hur hon mår efter träning, men hon verkar riktigt fräch som jag ser det, men inte klart ännu om hon får tävla i helgen. Ska bestämma mig på onsdag när jag kan se henne i dagsljus igen. Alla promenader är ju i mörker så här års och inte blev det bättre med vintertid!!

Hugo tränade riktigt bra, tror det lilla vi har tränat cavaletti redan gjort nytta, eller så är det i kombination med vilan.

Lilla Flinga fick vara med och träna, hon har förstått att man ska igenom tunnlar oavsett om dom är raka eller böjda och att hinder ska man hoppa över. Däcket fick hon oxå testa och det gick bra! Duktig liten vovve! Men vi saknar farten så vi måste ta hjälp av Malin, för travande hundar har inget på agility att göra…

Tyvärr har vi missat kursen sista gången och kommer missa nästa med. Så det måste vi lösa på nåt sätt!!

Förövrigt hatar jag tidsomställningar!! smiley

Till helgen åker jag till Rättvik för att tävla, åker ensam med vovvarna i husbilen denna gång!

Nu är det dags att jobba igen! Men ett blogg inlägg blev det i varjefall!smiley