I går eftermiddag åkte barnen och jag på shopping till Valbo… Handlade lite som vi ”behövde” bland annat några konhinder på Hööks.

Där hade dom ett riktigt snyggt softshell täcke som jag var nära att köpa till Ida, just ett sån har hon ju inte.. Snyggt med rött på svart hund, eller hur?? Kolla in här: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=045586&deptid=196

Konhindren var först och främst för att kunna träna cavaletti med Hugo. Så nu är dom invigda hemma i hallen…

I torsdags eftermiddag kom det lite snöflingor och flera skurar med hagel. Men i går kväll kom det snö i omgångar, inte mycket, men i morse låg det kanske en halv cm på den gamla kalla bilen som står här utanför. Så nog är vintern på G!!

Den här dagen har vi varit i Skutskär och tävlat KM i agility! För första gången utses en vinnare i varje storlek, tidigare har man slagit ihop storlekarna. Jag tycker det känns bättre så här. Hugo som knappt tagit ett hinder på 4 veckor var riktigt duktig. Jag kom efter så mycket i slalom (duktig hund som kunde själv) att han vände upp och tittade på mig när jag kom i fatt, så det blev fel, gjorde om, då gick han in från fel håll = 10 fel… annars riktigt bra i hoppklassen!

Sen i agilityklassen tog vi det lugnt igen och han gick felfritt och fint.

Då vi inte är så många som tävlar largehund så lyckades vi vinna!

Så Hugo blev klubbmästare i large, medium vann Anna & Snobben och small vann Mia med Jonte! Grattis!!

Barnen och jag hade tagit husbilen dit, så Victor byggde lego och johanna tittade på film i datorn under tiden jag tävlade! Himla smidigt!! Inga problem att få upp värme i den bilen kan jag meddela!

Nu har vi lagt ut lite prylar på blocket och hoppas någon vill köpa dom, svårt att sätta pris på saker tycker jag… Så det blev säkert fel… Vi får se om någon är intresserad?!?!

Tobbe är på jobbet i dag, så vi är hemma och försöker göra lite vettigt själva!!