Oj! Såg att jag inte bloggat på en dryg vecka! Mycket har hänt sedan dess!

Många svamppromenader med vovvarna, mycket hemma fix och annat.

I söndags fick husbilen en rejäl rengöring av Håkan i Vavd, han tvättade den med dunder medel som man har till lastbilar, så nu är den renare än vad den nog någonsin varit. Vet att man ska vara försiktig med ”farliga” medel eftersom det kan göra att tätningslisterna pajar ihop, men nu var det inget att välja på… bilen var allt annat än vit, men nu är den det igen! Tack Håkan! smiley Jag hjälpte till lite, spolade av där han hade tvättat, sen fick han spola av taket själv, men utan medel..

Bilen är fin nu!!smiley

I måndags kväll var jag på Ultuna med Ida och Hugo. Hade tid hos Kjerstin Pettersson på rehab avdelningen.

Ida har varit lite oren i rörelsen ett tag och Hugo rör sina bakben så skumt så jag ville ha en koll av honom med.

Ida har ont både här och där… Nån tå, ett bogblad, ryggen och höfterna… smiley

Frågan är om hon kommer tillbaka till agilitybanorna något mera??

Kjerstin ska hjälpa mig med kontakt med ortoped mm, så får vi se hur pass mycket problem det är. Men en sak är säker, promenader som vanligt i koppel och ingen agility på länge.

Skönt att det finns folk som Kjerstin som kan hundens kropp, men jag gillar inte att jag väntat ända till nu, borde åkt redan i somras, när hon inte ville springa på tävlingarna i Visby… Men det är lätt att vara efterklok…

Fortsättning följer…

Hugo han ska träna kavaletti och börja röra benen rätt och träna upp lite andra bakdelsmuskler än dom han helst använder idag… Så där har vi en hel del att göra!!

Lite olika i knäna i bak men inte nån fara i dagsläget.

Kjerstin har fått några film-snuttar med Hugo på a-hindret som hon skulle titta på och höra av sig om. Så jag väntar på mera besked från henne om Hugo.

Fortsättning följer även här….

När jag ändå håller på…

Rex han är som vanligt, såret är läkt och han är vild och smått tokig, han kan inte sin kalender, så han fattar inte att hundar på 12,5 år ska vara lugna och tråkiga…

Så lilla sudden – Flinga, hon är knappt nämnd i den här bloggen, hon är 10,5 månader och vild och glad! Tränas när matte har tid = typ inte alls…

Men hon är anmäld till inoff. valp utställning 14 november i Enköping. Tänkte att det var bra för henne att komma ut i sån miljö lite grann. Sen funderar jag på att anmäla henne till Älvsjömässan i december… Anmälan är nångång i början på november. Men då skulle jag helst vilja att någon annan ställde henne…

Till saken hör att jag inte ens vet hur man ska ställa en mittel… öh?! hur ska dom stå?? smiley

Så lite utställnings träning bör vi få till i varje fall.

För övrigt så rullar livet på, Tobbe jobbar typ alla helger som är kvar i oktober + torsdag och fredag. Jag jobbar alla vardagar som vanligt. Så vi går liksom i skift hemma…

I morse såg jag att dom fått upp snöstolparna längs vägen där vi bor, så nu kan snön komma… uhähah!! lite till kan den väl vänta!!

Men just nu blåser det mycket ute, men jag sitter i solen innan för fönstret!! smiley

Förkylningen som jag fick i helgen har blivit bättre, så jag passade på att simma på morgonen före jobbet, riktigt skönt.

För övrigt så sitter jag i Österbybruk i dag och fixar allt praktiskt på en info dag om Svensk kärnbränslehanterings program om Forskning Utveckling och Demonstration i kärnavfalls frågan. Sitter lungt i rummet bredvid och finns till hands om något behöver fixas. smiley Helt på min nivå! smiley

Snart är det helg och på lördag ska Hugo tävla KM i Skutskär!!