Flera gånger har jag tänkt att jag ska åka på VM!

Men kostnaden har gjort att jag dragit mig ur, även tiden har kännt så knapp…

Men när Malin och Swift blev uttagna kände jag att jag MÅSTE åka! Har liksom påstått att den hunden ska vinna VM-GULD sen Malin skaffade honom… Men jag trodde han skulle göra det redan 2008…

Theres Ledin från Knivsta fixade resa – jag lyckades få åka med där. Hon bokade flyg och hotell. Malin hjälpte mig med arena biljetter. Eva fixade hyrbil åt gänget… – Allt var kanon!!

Vi var sju personer som åkte ner i onsdags morse och hem igen i går! PÅ torsdagen kom 4 personer till och anslöt till gänget!! De svenska supportrarna var 30-40 personer skulle jag gissa och alla var blå-gula och duktiga på att heja!

Men som alla bloggläsare vet vid det här laget så fixade Malin & Swift, Jenny & Ina, Åsa & Cadi ett VM-guld i lag!! Så häftigt! Som ända lag klarade dom av att göra två felfria lopp var och vinsten var deras!! Det var verkligen kul att se det här live!!

Tack för att ni gav oss den spänningen och den segern!! Lilla Sverige med såå STORA framgångar!!

Mediumlaget var såå nära ett brons – det blev en 4:e plats och det är historiskt det bästa ett mediumlag någonsin har gjort!!

Small laget blev tyvärr diskat redan i första loppet.

Individuellt så kom Jenny och Ina på 13:e plats och Malin och Swift på 20:e plats.

Veronica och Excel fick tyvärr en rivning i första loppet, men felfritt och snyggt i andra!

Av largehundarnas 12 lopp så var 11 felfria och snabba!!!

Small och Medium ligger lite efter ännu, men Patrik och Ina gjorde det dom skulle och satte två fina felfria lopp i lagklassen!!!

Malin och Mazli fixade 4 felfria lopp, var av ett med mindre en en sekunds tidsfel, då Malin halkat… Härligt av en ung debutant!

Men VM var en häftig upplevelse på en av Europas största hästsport arenor med stallplatser för ca 400 hästar!!! Kanonfint var det!!

Mina reskompisar var kanontrevliga, Eva & Ann som jag träffar aldelles för sällan nu mera! Eva-Britt och Helge (malins föräldrar) alltid lika roliga, speciellt Helges statestik… Reseledaren Therese – Guld stjärna till dig!! Sandra (strand) – alltid lika härlig!! Tack vänner för att ”lantisen” fick hänga på!!!

Men nu är vardagen i fatt och jobb mm är igång igen!!