Redan i söndags var jag ”ur form”, men under måndagen var det värre, sen måndag eftermiddag så har jag mått lite dåligt. Påminner mig om hösten 1994 då jag knappt kunde äta nåt på typ en månad… Allt får mycket bråttom genom min kropp liksom. Taskig tajming, med tanke på att vi ska åka till Tyskland och kolla Agility VM typ tidigt i morgonbitti… Men jag hoppas det är bättre tills dess…

Verkar inte vara smittsamt eftersom dom andra tre är friska! Annars hade det bara varit att ställa in resan för min del, men avgjort är det inte änn, får se vad som händer under dagen och natten!

Vovvarna är i form, Hugo och Flinga tuggar på samma tuggis från varsitt håll. Ida & Rex vilar!

I kväll kommer Jennifer som ska passa barnen i morgon, sen är Tobbe ledig tills dess att jag kommer hem igen!

Det är verkligen höst! Trädens löv gulnar och faller! Jag är trött och hundarna uttråkade!!

Här ska jobbas lite mellan toabesöken!!