Veckan har gått fort, mycket som ska göras!

Jobb, dagis skjutsande och allt vad det innebär. Dagarna går fort.

I tisdags så var vi på friskvårds promenad på jobbet, vi skulle gå runt Gimodammen, men eftersom allt var försenat så hann jag bara med 2/3 av sträckan innan jag var tvungen att avvika för att hämta på dagis. Men Ida & Hugo fick följa med så tre timmars promenad fick hundarna i det tråkiga höstvädret! Sen på kvällen gick Johanna och jag med Flinga och plockade höstkantareller, det blev en hel korg på en timme!!

Onsdags kvällen var det kurs för Flinga, Ida och Flinga hade fått en dag i bilen utanför jobbet. Men det var det värt, kursen gick bra och Flinga fick beröm, men matten har lite att träna på…

I torsdags började barnens gympa på kvällen, så jag passade på att gå ett varv i elljusspåret med Ida & Hugo när Johanna gympade. Sen när det var Victors tur på gympan så tog Johanna och Jag ett var med hundarna så, Johanna ville springa mycket, så jag blev motionerad i spåret!! Ha ha!!

Lördag 25 september så var vi på middag hos mammas bästa vänner utanför Uppsala. Det var 4 år sedan mamma dog och vi bestämde att det vi ville göra den dagen var att träffas och äta god mat! Mycket trevligt var det!!

Sen när vi kom hem på kvällen så gjorde vi ett ryck med trädgårn, Tobbe och jag städade verandan och plockade ordning på alla prylar som används på sommaren! Men nu är det mesta bortstädat! Skönt!!

Den här dagen började med en liten inoff tävling i Skutskär, final i Gästrikecupen. Så jag åkte dit med Ida och Hugo. Det blev banbygge vid 9-tiden, sen var det två lopp per hund och jag åkte från klubben vid 12.. Lagom dag, Ida fick springa med en ”pudel-matte” som provat henne tidigare, men tyvärr blev det disk i andra loppet, en viss hund lyssnade inte och försvann in i en tunnel…

Hugo körde jag själv, han rev ett hinder i första tror jag och gick riktigt fint och felfritt i hoppklassen!! Kuliga banor var det!!

Väl hemma så hade Tobbe och barnen lastat på alla hinder på traktor kärran, när vi har tid ska dom ställas upp i ridhuset. Alla balanshindren har fått nya mattor som dom blev så fina!! Riktigt snyggt när det blev klart!!

Gräsmattor klippta och lite ordning har det blivit i trädgårn!!

Mot en ny vecka!!