I går var vi i Hofors och tävlade, sista officiella tävlingen under utomhus säsongen för oss!

Målet var att Hugo skulle komma genom hoppklass 3 felfritt…

Men så blev det inte, han gick jättefint till typ hinder 15 där jag skickade honom framför mig över ett hinder och skulle sen hämta honom, men jag ropade lite tidigt och sprang för sakta, så han hoppade tillbaka… hm… Men jag är mycket tveksam till att han skulle ha kommit på SM-pinne-plats på det loppet ändå…

Ida strulade jag till det med men hon är duktig och van, så det blev felfritt ändå… Hon kom 7:a på det så att Hugo som fick nästan ett lika struligt lopp skulle gått två placeringar fortare är nog osannolikt…

Så nu är frågan om hur mycket jag ska lägga krut på den där sista pinnen i hoppklass för Hugo? Inte så många inplanerade tävlingar innan SM-året är slut i mitten på april…

I agilityklassen så hoppade Hugo a-hindret och Ida rev näst sista hindret tyvärr, det var bara en felfri och Ida var snabbare än den, så jag blev lite besviken på mig själv när jag gav henne en taskig väg på de hindret hon rev… Ida slutade 4:a & Hugo 7:a i agilityklassen!

Men det var välordnade tävlingar i Hofors som vanligt, synd att dom inte vill arrangera flera tävlingar!

För övrigt är det söndag morgon, jag ska inte åka någonstans i dag… Ska vara hemma en hel söndag – första gången på länge!!

Men det finns massor att göra!!